Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta intentioneaza sa cumpere echipamente de protectie impotriva Ebola in valoare de aproape sase milioane de lei, potrivit anuntului postat pe e-licitatie.ro.

IGSU a anuntat ca doreste sa cumpere "bunuri pentru combaterea infectiilor cu virus hemoragic Ebola", in valoare totala de 5.729.032 de lei, mai exact 3.000 de bucati - "Echipamente individuale de protectie medie pentru personal" si 100 de capsule - "Complete individuale de protectie inalta".

Achizitiile vor fi facute prin licitatie deschisa, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai scazut.

Oficiali din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au precizat pentru MEDIAFAX ca achizitia de echipamente are loc ca urmare a unei decizii a Comitetului National Ebola, infiintat in octombrie anul trecut, dupa izbucnirea epidemiei in vestul Africii.

Din Comitetul National Ebola fac parte reprezentanti cu functii de decizie din Ministerul Sanatatii, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Transporturilor, precum si institutii din subordinea acestora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.