Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.

  • Sambata
Vremea se va incalzi in toata tara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare. Ziua vor fi posibile precipitatii slabe, mai ales burnite izolat in regiunile estice, iar spre sfarsitul intervalului va incepe sa ploua in sud-vest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in estul tarii si pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 11 grade, mai ridicate in Dealurile de Vest, iar cele minime intre -5 si 5 grade, mai coborate in depresiuni spre -9 grade. Se va semnala ceata, cu precadere in cursul noptii, pe arii restranse in sud, in est si in centru.

  • Duminica
Vremea se va mentine calda, chiar deosebit de calda pentru aceasta data calendaristica in Campia si Dealurile de Vest. Treptat innorarile se vor accentua la scara intregii tari, iar incepand cu orele serii, dinspre sud-vest, aria precipitatiilor se va extinde cuprinzand majoritatea regiunilor. Vor fi ploi, exceptand zona montana unde cu caracter local se vor semnala precipitatii mixte. Cu totul izolat, se pot cumula cantitati de apa mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in special ziua in sudul si in estul teritoriului si la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 13 grade, iar cele minime intre -3 si 5 grade. Dimineata, in zonele joase de relief, pe arii restranse va fi ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.