Editia craioveana a Targului Gaudeamus va avea loc in perioada 25 februarie - 1 martie, in foaierul Teatrului National "Marin Sorescu", informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Deschiderea oficiala a Targului Gaudeamus Craiova 2015 va avea loc pe 25 februarie, la ora 12.00, iar programul de vizitare al targului este de miercuri pana sambata, intre orele 10.00 si 18.00, si duminica, intre orele 10.00 si 15.00, intrarea publicului fiind libera.

Oferta editiei cu numarul 14 a evenimentului readuce in atentia publicului craiovean cateva dintre elementele care definesc profilul si atmosfera specifice targurilor Gaudeamus: o selectie generoasa de titluri reprezentative pentru piata romaneasca (carte, audiobook, CD/ DVD, jocuri educative), multe dintre ele extrem de potrivite pentru a fi oferite celor dragi alaturi de sau chiar in locul traditionalului martisor, importante reduceri de preturi, pachete si oferte promotionale, un program dens si variat de evenimente culturale (lansari, dezbateri), intr-un numar record pentru Targul Gaudeamus Craiova, finala zonala a Concursului National de Lectura "Mircea Nedelciu:, adresat liceenilor, invitati inportanti (olimpicii Romaniei, cu participarea elevilor din zona Olteniei premiati la concursuri internationale la diverse discipline), concursul "Miss Lectura" si tombola Gaudeamus.

Ca si la editiile precedente, expozantii si vizitatorii targului sunt invitati sa participe la proiectul "Cartile se intorc acasa", prin intermediul caruia aproape 110.000 de volume donate cu prilejul Targurilor Gaudeamus, incepand cu anul 2010, au ajuns in biblioteci publice si scolare, majoritatea din mediul rural, subfinantate la capitolul achizitii.

Editia craioveana a Targului Gaudeamus este organizata de Radio Romania - Centrul Cultural Media Radio Romania si Radio Romania Oltenia - Craiova. Cea mai recenta editie a Targului de carte Gaudeamus din Bucuresti s-a desfasurat intre 19 si 23 noiembrie 2014, in Pavilionul Central Romexpo.

Targul International Gaudeamus este principala componenta a Programului Lectura, un proiect de anvergura nationala initiat de Radio Romania in 1994, avand ca principal obiectiv sustinerea culturii romanesti prin evenimente expozitionale dedicate cartii si educatiei. Palmaresul celor 20 de ani de existenta, care insumeaza 83 de targuri Gaudeamus, peste 2.300.000 de vizitatori si aproape 8.700 de manifestari organizate in acest cadru, aduce Radio Romania in pozitia de lider in industria evenimentelor de acest tip din Romania, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Citeste si:
Ce e bine să știi dacă vrei să te muți în Craiova
Ce e bine să știi dacă vrei...

Mai multe informatii despre Targul International Gaudeamus se gasesc pe site-ul gaudeamus.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.