Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost adus, marti, la DNA Ploiesti, pentru a fi audiat in dosarul in care procurorii DNA au facut perchezitii la mai multe firme, pentru infractiuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene.

Iulian Hertanu a fost adus la DNA Ploiesti in jurul orei 11.30, cu o duba a Jandarmeriei, nefacand nicio declaratie jurnalistilor aflati acolo.

De asemenea, anchetatorii au descarcat la sediul DNA Ploiesti si mai multe documente si calculatoare ridicate in urma perchezitiilor facute marti dimineata in acest dosar.

La ora transmiterii acestei stiri, la DNA Ploiesti sunt audiati Iulian Hertanu, fostul consilier judetean in CJ Prahova Mihai Coman, precum si o alta persoana suspectata in acest dosar, scrie MEDIAFAX.

Potrivit unor surse judiciare, un rol important in acest dosar il are Mihai Coman, care in prezent este consilier la SC Hidro Prahova SA, societate constituita prin asocierea Consiliul Judetean Prahova cu mai multe consilii locale din judet si care de cativa ani deruleaza cel mai important proiect european din Prahova, pentru introducerea canalizarii in mai multe localitati.

Mihai Coman a fost consilier judetean PSD in mandatul 2000-2004 si detine firma SC Indserv din Ploiesti.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti fac cercetari intr-o cauza penala privind infractiuni asimilate celor de coruptie si infractiuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene, se arata intr-un comunicat de presa transmis marti de DNA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.