Evenimentul "Valentine`s Day Fair" va aduna peste 50 de expozanti din toata tara, care vor prezenta "daruri de suflet pentru cei care iubesc si vor sa-si celebreze dragostea", la Sala Dalles din Bucuresti, in perioada 6 - 14 februarie, intre orele 10.00 si 20.00.

"Valentine's Day Fair" de la Sala Dalles aduna peste 50 de expozanti din toata tara care vor prezenta, printre altele, bijuterii din portelan pictate manual, decoratiuni din lemn, bijuterii din argint si pietre semipretioase, bijuterii vesele de primavara din margele de sticla, cosmetice, produse bio de ingrijire, aranjamente florale de inspiratie retro, baloane, decoratiuni Feng Shui, cristale Swarovski, haine si accesorii, pielarie, gravura pe metal si sticla, artizanat, cafea si ceaiuri, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

De asemenea, actrita si cantareata Sore va participa la "Valentine's Day Fair" cu tinute unicat din colectia "Hard Coeur". "Tinutele pe care le voi expune sunt unicat, numai bune pentru seri romantice in doi, potrivite pentru cei care cauta cadouri de Ziua Indragostitilor. Materialele care predomina sunt neoprenul, jerseul si pielea, iar tinutele variaza de la haine casual la elegante", a declarat Sore.

Mai multe detalii despre acest eveniment se gasesc pe pagina de Facebook: www.facebook.com/sala.dalles?fref=ts.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.