Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, joi dimineata, la intrarea in sediul Primariei, unde au loc perchezitii ale procurorilor DNA, ca s-a pregatit pentru orice si s-a imbracat gros, adaugand: ”Daca ma salta, bine, daca nu, ma duc sa ma dau cu caiacul pentru ca e o zi frumoasa”.

Radu Mazare a ajuns la sediul Primariei Constanta in jurul orei 10.15, el declarand, la intrarea in institutiei, ca nu stie care este motivul perchezitiilor si ce anume cauta procurorii.

"La primarie a venit mai intai viceprimarul. Intre timp, m-am spalat pe cap, m-am dat cu deodorant care imi aduce mie aminte de Brazilia, m-am imbracat mai gros. S-ar putea sa ma intorc, s-ar putea sa nu ma intorc acasa. Asta e viata, m-am pregatit pentru orice (...) Daca ma salta, bine, daca nu ma salta, ma duc sa ma dau cu caiacul, ca este o zi frumoasa", a spus Mazare, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat daca perchezitiile procurorilor au legatura cu sesizarea facuta de ANI in decembrie 2014, el a spus ca nu stie si ca stie doar ca sunt perchezitii si la TV Neptun, unde sunt cautate tot contractele incheiate de SC Soti cu Primaria Constanta.

Mazare a mai sustinut ca aceste contracte au mai fost verificate de anchetatori "in nenumarate randuri" si ca el nu mai este de 12 ani actionar in aceste firme. "Nu mai sunt actionar de 12 ani la ziar, la televiziune, la firma de paza. Contractele cu aceste firme sunt cerute, care ar urma sa fie acuzatiile nu stiu, au mai fost verificate in nenumarate randuri. (...) M-am obisnuit sa traiesc in Romania, m-am obisnuit sa ma culc seara si a doua zi... Oricum, cand m-a trezit filipineza (menajera -n.r.), zic «e DNA, sigur, pe undeva»", a adaugat Radu Mazare.

Citeste si: Perchezitii DNA la Primaria Constanta, intr-un dosar de coruptie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.