Ploile se vor extinde in aproape toata tara, din noaptea de sambata spre duminica si pana duminica dupa-amiaza, la munte va ninge, iar vantul va avea intensificari temporare in regiunile sudice si va depasi la rafala viteze de 45-50 de kilometri pe ora.
"Incepand din a doua parte a noptii de sambata spre duminica si in cursul zilei de duminica 01 februarie, se vor semnala precipitatii, mai ales ploi, indeosebi in jumatatea de sud a tarii, unde cantitatile de apa vor depasi, local 10 - 15 l/mp, iar in Dobrogea si sud-estul Munteniei, izolat 25 - 30 l/mp", se arata in informarea transmisa sambata de Administratia Nationala de Meteorologie.

La munte va ninge, in special in Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali. Ninsori, in general slabe cantitativ, vor fi si in regiunile intracarpatice, duminica dupa-amiaza si in noaptea de duminica spre luni. Vantul va avea intensificari temporare in regiunile sudice, dar si pe crestele montane, cu viteze de peste 45 - 50 de kilometri pe ora, potrivit informarii ANM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.