Raed Arafat a castigat definitiv procesul in care l-a dat in judecata pe presedintele Asociatiei pentru Protectia Pacientilor, Vasile Barbu, care trebuie sa ii plateasca daune de 10.000 de lei.

Raed Arafat l-a dat in judecata pe Vasile Barbu in februarie 2013, dupa ce presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Pacientilor a facut mai multe declaratii in care spunea despre Arafat ca ar fi favorizat anumite firme sa castige contracte cu Ministerul Sanatatii si ca ar fi fost santajat cu doua dosare penale ca sa nu conteste legea sanatatii.

Tribunalul Bucuresti a admis actiunea lui Raed Arafat in 26 februarie 2014 si l-a obligat pe Vasile Barbu sa ii plateasca secretarului de stat despagubiri civile de 15.000 de euro, respectiv echivalent in lei din data platii, precum si cheltuieli de judecata de 4.000 de lei. Decizia a fost contestata la Curtea de Apel Bucuresti, care in 29 ianuarie a schimbat in parte sentinta Tribunalului, reducand cuantumul despagubirilor civile la 10.000 de lei, scrie MEDIAFAX.

"Admite apelul. Schimba in parte sentinta in sensul ca reduce cuantumul despagubirilor civile la suma de 10.000 lei . Mentine celelalte dispozitii ale sentintei. Definitiva", se arata in decizia de joi a Curtii de Apel Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.