Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit, dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft.

Elena Udrea a ajuns la Sectia 2 Politie in jurul orei 10.00, asa cum a stabilit cu politistii supraveghetori, dupa ce procurorii au luat in cazul ei masura controlului juduciar, scrie MEDIAFAX.

Intrebata daca va face dezvaluiri, asa cum a scris pe pagina ei de Facebook, Elena Udrea a spus dosar ca abia a inceput ziua.

"Asa cum v-am promis aici, pe Facebook, voi spune adevarul despre tot ce se intampla - care sunt motivele reale ale vanatorii a carei tinta am devenit. Voi face asta intr-un interviu pe care il voi acorda astazi. Nu va pot spune, deocamdata, unde, (in orice caz nu la cineva care m-a menajat de-a lungul timpului) - nu de alta, dar stiu ca sunt destui cei care ar vrea sa ma impiedice sa spun unele lucruri. Si ar fi pacat sa nu aflati ce se intampla astazi cu adevarat in Romania, ce lupta se duce in subteranele puterii si care este miza reala", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Deputatul Elena Udrea este urmarita penal pentru spalare de bani si fals in declaratiile de avere, fiind acuzata ca a dobandit si folosit bunuri despre care stia ca provin din infractiuni. Elena Udrea a fost dusa joi, cu mandat, la DNA, unde procurorii i-au adus la cunostinta acuzatiile si au dispus masura controlului judiciar pentru 60 de zile, respectiv pana la 29 martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.