Alin Cocos a fost retinut, vineri, de procurorii anticoruptie, intr-un dosar al Alinei Bica disjuns din cel privind despagubirea pentru un teren supraevaluat.

In acest dosar, procurorii i-au mai retinut, joi si vineri, pe Adriean Videanu si pe un fost consilier al Alinei Bica, Florentin Mihailescu.

Procurorii vor cere vineri la instanta suprema arestarea preventiva a celor trei, dar si a Alinei Bica, aflata deja in arest in dosarul privind despagubirea ilegala a unui teren, scrie MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al DNA, Alin Cocos este cercetat pentru dare de mita si trafic de influenta, Adriean Videanu, pentru complicitate la abuz in serviciu, iar Florentin Mihailescu, pentru complicitate la luare de mita. In cauza, a fost dispusa punerea in miscare a actiunii penale si fata de Alina Bica, pentru luare de mita (doua infractiuni), abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit (doua infractiuni) si favorizarea faptuitorului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.