Depuatul PNL Ludovic Orban a fost implicat, sambata dupa-amiaza, intr-un accident rutier, la iesirea din localitatea ieseana Sarca, dupa ce masina pe care acesta o conducea s-a rastunat pe marginea soselei, intr-o curba.

[UPDATE]

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, sambata, referitor la accidentul rutier in care a fost implicat, ca din cauza carosabilului umed masina condusa de el a derapat si, incercand sa o indrepte, nu a putut opri, iar roata din dreapta fata a intrat in santul de scurgere.

Ludovic Orban a precizat, pentru MEDIAFAX, ca era singur in autoturismul Dacia Logan implicat in accident. El a mentionat ca nu a necesitat ingrijiri medicale in urma accidentului.

Orban a aratat ca era mazga, iar masina a avut "tendinta de derapare spre exterior" si, pentru ca din sens opus veneau mai multe autoturisme, a incercat sa indrepte masina spre interior, insa din cauza alunecarii nu a putut opri si roata din dreapta fata a intrat in santul de scurgere de la marginea drumului, ulterior rasturnandu-se.

Autoturismul Dacia Logan implicat in accident apartine Camerei Deputatilor.

Ludovic Orban a pierdut controlul volanului intr-o curba, iar masina pe care acesta o conducea s-a rasturnat pe marginea soselei. Orban mergea dinspre Iasi catre Focsani.


Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Iasi, Anca Vajiac, accidentul a avut loc in jurul orei 13.00, la iesirea din localitatea ieseana Sarca.

Ludovic Orban a pierdut controlul volanului intr-o curba, iar masina pe care acesta o conducea s-a rasturnat pe marginea soselei, a precizat sursa citata, potrivit MEDIAFAX.

Orban era singur in autoturism si mergea dinspre Iasi catre Focsani. In urma accidentului, liberalul nu a fost ranit, insa masina a suferit avarii minore.

O echipa de politisti s-a deplasat la fata locului pentru cercetari.

Ludovic Orban a participat la Biroul Politic National al PNL, care s-a desfasurat, vineri seara, la Iasi.

Citeste si:
Ludovic Orban a anunțat primul termen la Curtea de Apel în procesul...
Ludovic Orban a anunțat...

Sursa foto: www.bzi.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.