Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de vreme rea, valabila de vineri, ora 10.00, pana sambata la ora 14.00, potrivit careia vor fi intensificari ale vantului si precipitatii mixte in toata tara, iar la munte ninsori, insa vremea se incalzeste.
"In intervalul mentionat, in toate zonele montane va ninge, local abundent. Vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi la rafala 70 - 80 km/h viscolind si spulberand zapada, indeosebi in zona inalta a Carpatilor Orientali si Meridionali. In restul teritoriului vantul va avea intensificari locale si temporare, cu viteze la rafala de 45 - 50 km/h si vor fi precipitatii mixte, ce vor favoriza formarea poleiului", se arata in informarea meteorologica, scrie MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, vremea va intra intr-un proces de incalzire, iar in a doua parte a noptii de vineri spre sambata si in prima parte a zilei de sambata, in Banat si Crisana va ploua si izolat se vor cumula cantitati de peste 15 - 20 l/mp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.