Elevii se intorc la ore luni, dupa terminarea vacantei de iarna, insa din 31 ianuarie vor avea din nou liber, pentru pauza dintre cele doua semestre, prevazuta in calendarul anului scolar 2014- 2015.

Vacanta de iarna a fost programata in intervalul 20 decembrie - 4 ianuarie. De la sfarsitul lunii ianuarie, elevii vor avea, din nou, zile de pauza, odata cu vacanta intersemestriala (31 ianuarie - 8 februarie).

Semestrul al II-lea va incepe luni, 9 februarie, si va fi intrerupt de vacanta de primavara, programata intre 11 aprilie si 19 aprilie. Saptamana 6 - 10 aprilie din semestrul al doilea va fi dedicata activitatilor extracurriculare si extrascolare, in cadrul programului "Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!", scrie MEDIAFAX.

Cursurile se vor relua in 20 aprilie, anul scolar urmand sa se incheie la 19 iunie. Tezele din semestrul al II-lea vor fi date, de regula, pana la 22 mai.

Vacanta de vara de dinaintea anului scolar 2015-2016 va fi intre 20 iunie si 13 septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.