Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de ninsori, polei si intensificari ale vantului, valabila de sambata de la ora 22.00 pana luni la ora 02.00.

Arii extinse din Maramures, Crisana, Transilvania si Moldova vor fi afectate de ninsori, polei si intensificari ale vantului de sambata seara pana luni dimineata, iar in regiunile sudice vor fi precipitatii mixte ce vor favoriza depunerile de polei, informeaza, sambata ANM.

Meteorologii avertizeaza ca in intervalul 3 ianuarie, ora 22.00 - 5 ianuarie, ora 02.00, va ninge, in general slab, dar pe arii extinse in Maramures, Crisana, Transilvania si Moldova si local in Banat, scrie MEDIAFAX.

"In regiunile sudice la inceput vor fi precipitatii mixte, ce vor favoriza depunerile de polei, apoi va ninge pe arii restranse, mai ales in Dobrogea si estul Munteniei", se arata in informarea transmisa de Administratia Nationala de Meteorologie.

Meteorologii spun ca vantul se va intensifica temporar in toata tara, cu viteze ce vor depasi local 50 km/h, in special in sud-vest si centru. In zona de munte, ninsorile, izolat mai insemnate cantitativ, vor fi temporar viscolite, iar rafalele de vant vor avea peste 70...80 km/h.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.