Vremea va fi geroasa in toata tara, de marti pana vineri, cu temperaturi minime sub minus 15 grade si, in unele zone, sub minus 25 de grade, in timpul zilei temperaturile maxime fiind intre minus zece si zero grade, potrivit unei informari transmise de Administratia Nationala de Meteorologie.

Incepand de marti, ora 20.00, pana vineri, la ora 10.00, vremea va fi deosebit de rece, geroasa mai ales in cursul noptilor si al diminetilor, in toata tara. "Temperaturile minime vor cobori frecvent sub -15 grade, iar izolat chiar sub -25 grade. Maximele diurne vor fi preponderent negative si se vor incadra, in general, intre -10 si 0 grade", se arata in informarea ANM, scrie MEDIAFAX.

In noaptea de marti spre miercuri si in cursul zilei de miercuri, vantul va avea intensificari temporare in sudul Moldovei, jumatatea estica a Munteniei si Dobrogea, cu rafale de pana la 40-50 de kilometri pe ora, spulberand zapada deja depusa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.