CFR Calatori a anulat 23 de garnituri de tren cu rute spre Galati, Constanta si Bucuresti, iar pe regionala Galati, doua trenuri sunt oprite intre statii, unul din cauza ruperii liniei de contact, iar celalalt pentru curatarea macazurilor.

Pe raza regionalei Galati, circulatia feroviara se desfasoara cu dificultate din cauza ninsorii si a viscolului, se arata intr-un comunicat de presa al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR. Trenul Regio 7373 a fost oprit intre Traian Sat si Lacu Sarat, urmand sa fie tractat cu locomotiva Diesel, din cauza ruperii liniei de contact. De asemenea, trenul Interregio 1771 a fost oprit in statia Faurei, pentru curatarea macazurilor. Trenurile Interregio 1732 si Regio 7002, care au fost de asemenea oprite pe trasee, din cauza vremii, si-au reluat circulatia, a precizat sursa citata.

Judetele Buzau, Vrancea si vestul judetului Braila sunt sub cod rosu de ninsoare si vant, luni, de la ora 8.30, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie. In aceste zone se vor semnala intensificari ale vantului cu rafale de peste 85 - 90 km/h, ninsoare abundenta, puternic viscolita si troienita si vizibilitate redusa spre zero. Avertizarea este valabila pana la ora 13.00, urmand ca apoi cele trei judete sa intre sub avertizare de cod portocaliu. Judetele Tulcea, Ialomita, Galati, Vaslui, Bacau si Prahova sunt sub avertizare cod portocaliu de ninsoare si vant pana la ora 18.00, scrie MEDIAFAX.

Tot pana la ora 18.00 sunt sub cod galben de ninsori, viscol, precipitatii mixte si polei Capitala si 15 judete, respectiv Constanta, Calarasi, Giurgiu, Ilfov, Dambovita, Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Suceava, Neamt, Iasi si Botosani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.