Traficul rutier se desfasoara in conditii de ninsoare pe drumurile nationale si europene din judetele Arad, Alba, Hunedoara, Timis, Caras-Severin, Gorj, Valcea si Mehedinti, inclusiv pe tronsoane ale autostrazii A1, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.
Ninsoarea se semnaleaza si pe tronsoanele Faget-Lugoj, Timisoara-Arad si Pecica-Nadlac ale autostrazii A1, unde se actioneaza cu utilaje de deszapezire si imprastiere a materialului antiderapant, precum si pe drumurile nationale si europene din judetele mentionate. Pe DN1 Brasov-Bucuresti se circula ingreunat, pe tronsonul cuprins intre statiunile montane Predeal si Sinaia, mai ales pe sensul de coborare. De aceea, Centrul Infotrafic recomanda utilizarea rutei ocolitoare DN1A Sacele-Cheia-Ploiesti, scrie MEDIAFAX.

Totodata, Centrul Infotrafic recomanda soferilor sa evite deplasarile, iar in situatia in care este neaparat necesar sa plece la drum, sa se documenteze cu privire la starea carosabilului si conditiile meteo existente si sa aiba autovehiculele echipate pentru circulatia in conditii de iarna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.