Primaria Capitalei va plati 17 milioane euro, cu TVA, pentru amenajarea unui circuit turistic pe lacurile Floreasca si Tei, proiectul cofinantat de UE vizand, printre altele, constructia de debarcadere, poduri, amfiteatre si a unei sali cladiri multifunctionale, precum si decolmatari si modernizari.

Lucrarile au fost atribuite, marti, asocierii Constructii Erbasu, Garden Center Grup, Eco Horticultura, Vega 93 si Aedillia Construct 90, pentru 61,3 milioane lei, fara TVA.

Amenajarea acestui circuit, gandit ca un proiect unitar, presupune amenajarea unei ecluze navigabile, constructia a doua poduri noi care sa faca legatura dintre parcul Bordei si insula artificiala aflata pe lacul Floreasca, debarcadere pentru vaporase turistice precum si a doua amfiteatre pe malurile lacurilor, pentru organizarea de evenimente.

Proiectul prevede si amenajarea unor chioscuri din lemn, piste pentru biciclisti, piscine, locuri de joaca si constructia unei sali polivalente in zona lacului Floreasca, cu o capacitate de 360 de locuri, scrie MEDIAFAX.

Alte obiective mentionate in caietul de sarcini sunt lucrari de amenajare peisagistica, precum si achizitia de barcute cu vasle, hidrobiciclete si a unui vaporas de agrement.

Contractul, adjudecat prin licitatie deschisa, are o durata de 17 luni si va fi finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.