Afla ce temperaturi ne asteapta luni si marti.
  • Luni
Vremea va fi in continuare mai calda decat in mod obisnuit la mijlocul lunii decembrie in aproape toata tara, cu precadere in regiunile vestice, la deal si la munte. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 13 grade, cu cele mai scazute valori in zonele joase din sudul si estul teritoriului, unde va fi ceata, posibil persistenta, asociata izolat cu burnita. Minimele termice se vor incadra intre -11 grade in depresiuni si 5 grade pe litoral si in Dealurile de Vest.
  • Marti

Vremea va fi in continuare mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data din an in regiunile intracarpatice, la deal si la munte, in timp ce in zonele joase de relief din restul teritoriului, pe fondul persistentei cetii sau nebulozitatii joase de tip stratiform, trecator asociata cu burnite, valorile diurne se vor situa in jurul celor normale. Cerul variabil ziua, se va innora treptat in jumatatea de vest a tarii, unde local isi vor face aparitia precipitatii slabe. Acestea vor fi mai ales sub forma de ploaie, exceptand nordul Carpatilor Orientali, unde vor semnala si lapovite si ninsori. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari noaptea in zona de munte dar si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 12 de grade, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 7 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre -8 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.