Targul de produse culinare si cadouri "Craciunul in bucate" va avea loc intre 12 si 23 decembrie in Parcul Unirii din Capitala, reunind produse traditionale si preparate din bucatariile Greciei, Italiei, Turciei si Iranului, dar si ateliere de creatie pentru copii.

Potrivit organizatorilor, timp de 12 zile, vizitatorii se pot aproviziona de la targ cu produse traditionale, pentru mesele de Craciun si Revelion, aduse de la ferme din apropierea Bucurestiului, din Brasov si Prahova, dar si cu mancaruri si preparate din bucatariile altor tari: Grecia, Italia, Turcia si Iran.

In Parcul Unirii vor fi amenajate si mini-restaurante unde se vor pregati pe loc, pe gratare si in ceaune, diferite mancaruri traditionale romanesti: pomana porcului, diverse tochituri, fasole cu ciolan, peste pe gratar pentru zile cu dezlegare la peste, dar si din bucatarii internationale: iraniana, italiana, turceasca, greceasca.

Pe langa produsele culinare vizitatorii vor putea cumpara cadouri diverse de la decoratiuni de sezon, produse vestimentare, accesorii si bijuterii handmade.

In fiecare seara, vor fi organizate spectacole de colinde populare, instrumentale si vocale, dansuri si muzica populara din zonele Munteniei, Bucovinei si Maramuresului, precum si momente culturale din Grecia. De asemenea, in cadrul targului, vor fi organizate actiuni caritabile.

Pe parcursul celor 12 zile, copiii vor putea participa la ateliere de pictura pe ceramica, confectionarea decoratiunilor pentru brad din bete de inghetata si din cartoane de oua, felicitari si colaje pentru Mos Craciun, braduti din hartii de cupcake, reni din role de carton sau la atelierul de decorat turta dulce, scrie MEDIAFAX.

Copiii vor avea parte si de spectacole de teatru cu tematica de sezon.

Intrarea la targul "Craciunul in bucate" este libera, evenimentul fiind accesibil publicului, zilnic, intre orele 12.00 si 22.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.