Ion Tiriac a fost premiat, joi, cu placheta de onoare a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), dupa ce a donat un avion medical care este folosit de SMURD si urmeaza sa doneze clubului Dinamo un patinoar olimpic.

Potrivit MAI, omul de afaceri a primit cea mai inalta distinctie a institutiei "pentru sprijinul constant acordat Ministerului Afacerilor Interne si pentru contributia adusa la promovarea sportului romanesc, a tenisului si a imaginii Romaniei in lume".

In cadrul ceremoniei, ministrul de Interne Gabriel Oprea i-a multumit lui Ion Tiriac pentru avionul echipat medical pe care acesta l-a donat SMURD si a apreciat initiativa acestuia de a dona Clubului Sportiv Dinamo un patinoar olimpic, scrie MEDIAFAX.

"Domnia sa va dona clubului Dinamo, sportului romanesc, un patinoar (…) Vreau sa va spun ca acest patinoar va fi numit «Ion Tiriac». Am discutat cu juristii nostri si, de astazi, facem toate demersurile legale ca sa putem indeplini acest proiect", a spus Oprea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.