Mos Nicolae va fi protagonistul unui "spectacol ghidus pentru copiii cuminti", care va avea loc sambata si duminica, de la ora 11.00, la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani din Bucuresti.
Teatrul de pe Lipscani pune in scena, cu ocazia sarbatorii Sfantului Nicolae, spectacolul "Mos Nicolae vine la Teatrul de pe Lipscani", informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Proiectul se deschide cu basmul "Craiasa Zapezii", de Hans Christian Andersen. Acest spectacol de teatru interactiv il va avea ca personaj principal chiar pe Mos Nicolae. Cu bastonul sau magic si cu vocea sa calda, el va descatusa o lume intreaga de basm. Personajele lui Andersen vor invada scena si vor invalui intreaga sala, iar copiii-spectatori se vor afla in mijlocul actiunii, se arata in comunicatul citat.

Alege CADOURILE de Mos Nicolae! Unde poti gasi darurile PERFECTE

Regia spectacolului este semnata de Gabriela Dumitru, iar din distributie fac parte Niculae Urs (Mos Nicolae), Meda Victor (Craiasa Zapezii), Dan Radulescu (Kai) si Diana Saracutu (Gerda).

Intrarea la spectacol este libera, in limita locurilor disponibile, iar evenimentul este sustinut de ArCuB si Primaria Sectorului 5.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.