Targul cadourilor de Craciun de la Sala Dalles si-a deschis portile pentru cea de-a 20-a editie, cu braduti, globuri de sticla pictate manual, ornamente din lemn cu modele de peste o suta de ani, ciocolata belgiana, delicatese siciliene, dar si produse vestimentare si cosmetice.

Bucurestenii vor avea pana in seara zilei de 23 decembrie un "Craciun ales la Sala Dalles". Cel mai vechi si mai lung targ de sarbatori din Bucuresti poate fi vizitat zilnic, intre orele 10.00 - 20.00, intrarea fiind libera, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

La editia din acest an a evenimentului, peste 80 de expozanti din toata tara se intrec in oferte si cadouri cu dichis. Invitatele speciale ale targului sunt actrita Adela Popescu si vedeta de televiziune Dana Rogoz, care isi vor expune in fata vizitatorilor produse create/ inspirate de ele.

Braduti in miniatura, plantati in ghivece si oferiti intr-un ambalaj personalizat din hartie ecologica sau saculeti de iuta, insotiti de un mesaj original, globuri de sticla pictate manual, ornamente din lemn care reprezinta modele vechi de peste o suta de ani, decoratiuni parfumate din anason si scortisoara, coronite de brad si macese si alte decoratiuni inedite de sezon isi cauta cumparatorii la targul de Craciun de la Dalles.

Dulciuri din ciocolata belgiana in forme de casute, brazi cu broderii, castele, fulgi de zapada, delicatese siciliene din pasta de martipan, fructe si samburi trasi in ciocolata, casute din turta dulce, cozonaci si placinte, torturi in miniatura si briose vor indulci atmosfera targului. Acestora li se adauga zeci de sortimente de ceaiuri, cafea si ciocolata calda.

Rasfatati vor fi si iubitorii de moda si frumusete, pentru ca la targ vor putea alege cadouri de la standurile designerilor vestimentari, ale celor care realizeaza manual bijuterii unicat si ale celor care aduc produse cosmetice bio, game variate de produse de infrumusetare din Germania, Marea Britanie, Franta si Orientul Indepartat.

De asemenea, fiecare cumparator al targului va participa la realizarea celei mai lungi ghirlande din Bucuresti si la tombole cu premii generoase. Jurnalul evenimentului poate fi urmarit pe https://www.facebook.com/sala.dalles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.