Circulatia tramvaielor liniei 41 este blocata, vineri, in ambele sensuri, dupa ce in Pasajul Lujerului a avut loc o tamponare intre doua masini, iar unul dintre acestea a ajuns pe linie, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Andrei Codau.

Potrivit lui Andrei Codau, in urma accidentului, un barbat aflat intr-unul dintre cele doua autoturisme a fost ranit usor, fiind transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Circulatia tramvaielor liniei 41 a fost blocata mai intai pe sensul de mers dinspre Lujerului spre Bulevardul Timisoara, apoi si pe celalalt sens. De asemenea, este blocata si banda de circulatie spre Bulevardul Timisoara.

Purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti, Brandusa Raeceanu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca circulatia tramvaielor este blocata de la ora 07.55, din cauza ca una dintre masinile implicate in accident s-a rasturnat pe linie, pe sensul de mers spre Ghencea.

Brandusa Raeceanu a precizat ca, pentru preluarea calatorilor, a fost introdusa linia naveta de autobuze 641, care va ramane in circulatie pana cand traficul pe linia de tramvai va fi deblocat.

Politistii urmeaza sa stabileasca in ce conditiile s-a produs accidentului si care dintre cei doi soferi este vinovat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.