Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.
  • Sambata
Temperatura aerului va marca o crestere usoara, iar regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru aceasta perioada a anului in regiunile intracarpatice, in timp ce in rest valorile termice se vor situa sub mediile multianuale ale datei calendaristice. Cerul va fi variabil in nord-vest si mai mult noros in rest si temporar va ploua in Banat si Crisana, va ninge in Moldova, vor predomina ploile in Transilvania, iar in Oltenia, Muntenia si Dobrogea vor fi precipitatii mixte ziua si predominant ninsori noaptea. Izolat se va produce polei. In cursul zilei, vantul va avea unele intensificari in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 grade in Moldova si 11 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, in general, intre -6 si 4 grade. In zonele joase din sud, dimineata va fi ceata.
  • Duminica
Vremea se va mentine deosebit de rece in regiunile extracarpatice si va fi normala termic in rest. In nordul tarii innorarile vor fi temporare, dar in restul teritoriului va fi cer noros si temporar vor cadea precipitatii, in general slabe cantitativ. Vor fi fulguieli in Moldova, in estul si nordul Munteniei si in sudul Transilvaniei, in timp ce in Oltenia ziua vor fi precipitatii mixte, iar noaptea va ninge. In celelalte regiuni va burnita trecator sau vor fi ploi slabe, izolat. Pe arii restranse vor fi depuneri de polei. Vantul va avea unele intensificari spre sfarsitul intervalului in sud-vestul extrem si local in sudul tarii si doar cu totul izolat in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 grade in Moldova si 9 grade in Banat, iar cele minime se vor incadra intre -11 si 5 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.