Concertul pe care trupa olandeza BZN trebuia sa il sustina pe 4 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, a fost reprogramat pentru 10 octombrie 2015, deoarece solista grupului, Anny Schilder, a fost diagnosticata recent cu cancer la san, informeaza organizatorii evenimentului.

Organizatorii evenimentului, German Quality Entertainment, anunta ca acesta va fi ultimul concert pe care trupa BZN il va sustine in Romania.

Momentan, Anny Schilder face chimioterapie si acest diagnostic nu-i permite sa iasa din tara. Totodata, aceasta solicita publicului roman sa nu o uite si sa astepte trupa BZN pana pe 10 octombrie 2015, subliniind faptul ca va fi ultimul concert pe care formatia il va sustine in Romania, mai informeaza organizatorii evenimentului.

German Quality Entertainment ofera tuturor celor care au un bilet valid la concert posibilitatea de a avea o intalnire cu artistii BZN, fiecare dintre acestia avand acces la sesiunea de meet & greet. Cei care nu vor sa participe la concertul reprogramat pe 10 octombrie isi pot recupera banii in perioada 8 -14 decembrie, de la operatorul de bilete de unde le-au achizitionat, scrie MEDIAFAX.

Biletele pentru concertul pe care BZN il va sustine la Sala Palatului pe 10 octombrie 2015 se gasesc pe eventim.ro si salapalatului.ro, la urmatoarele preturi: VIP - 500 de lei, categoria I - 300 de lei, categoria II - 200 de lei, categoria III - 100 de lei.

BZN este prescurtarea folosita de formatia olandeza Band Zonder Naam, care semnifica "trupa fara nume". Artistii si-au inceput cariera in anii '60 si de atunci au ramas in inimile fanilor ca fiind una dintre cele mai romantice trupe din istoria muzicii. Formatia are un palmares impresionant: peste 40 de ani de cariera, sute de melodii inregistrate in numeroase limbi, peste 40 de albume vandute in milioane de copii si zeci de discuri de aur si de platina.

Datorita succesului pe care l-au avut in ultima perioada, Jan si Anny au mai adaugat un disc de platina la colectie. De-a lungul carierei, 30 de albume diferite ale trupei BZN au castigat discul de platina, membrii formatiei bucurandu-se de privilegiul de a primi acest premiu timp de 22 de ani consecutiv. Melodiile lor au ocupat saptamani la rand topurile din Olanda, Germania, Danemarca, Canada, Franta, Suedia, Marea Britanie.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Jan Keizer si Anny Schilder, cei doi membri ai formatiei olandeze BZN, au lansat la Bucuresti, in luna octombrie, cel mai recent videoclip al lor, pentru "Drumurile noastre", o piesa emblematica a muzicii romanesti, interpretata, cu ajutorul unor tehnici video speciale, impreuna cu regretatul cantaret Dan Spataru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.