Federatia Romana de Triatlon (FRTRI) impreuna cu „La Fantana” a lansat „Start Campioni la Triatlon” - programul national de selectie si pregatire pentru performanta a copiilor de 8 -12 ani.

Prin acest program, FRTRI isi propune sa contribuie semnificativ la dezvoltarea triatlonului in Romania si sa asigure continuitatea pregatirii de performanta, de la o generatie la alta, cu imbunatatirea rezultatelor obtinute pe plan national si international. „Start Campioni la Triatlon” va derula etape de selectie si pregatire la nivel national, pentru copiii cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani, Bucuresti fiind primul oras in care programul unde vor avea loc selectii. Alte orase vor fi integrate in etape ulterioare.

Prima etapa a programului „Start Campioni la Triatlon” a inceput din 1 noiembrie, la Bucuresti. Selectia pentru probele de inot vor avea loc la bazinul „Lia Manoliu” in zilele de luni, miercuri, vineri si sambata, intre orele 07:00-08:00 si in zilele de marti si joi, intre orele 14:00-15:00.

Selectia pentru probele ciclism si alergare vor avea loc la Stadionul „Arena Nationala”, pe pista de alergare in zilele de marti si joi, intre orele 07:00-08:00 si in zilele de luni, miercuri, vineri si sambata, intre orele 14:00-15:00.

La Fantana, liderul pietei de apa in sistem watercooler si purificator si furnizor de servicii de aprovizionare cu apa si cafea sprijina eforturile FRTRI de a promova sportul si performanta si de a sustine intreaga infrastructura necesara evolutiei triatlonului in Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.