Andrei Plesu se alatura personalitatilor din viata culturala care au acceptat sa-si arate calitatile de librar si va lua parte, miercuri, de la ora 19.00, la campania "Librar pentru o zi", sustinuta de libraria Bizantina din Bucuresti.

Astfel, publicul este invitat sa afle cele mai personale recomandari ale acestuia, intr-un dialog informal, dar plin de substanta, se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Campania a demarat in urma cu doua saptamani, cu prezentatorul TV Andi Moisescu, si isi propune sa sustina cartea in forma fizica si sa dea meseriei de librar importanta cuvenita.

Alexandru Coman, proprietarul librariei, sintetizeaza profilul librarului: "Vad zilnic ca rolul cartii nu se diminueaza, ba dimpotriva. Cartea inca traieste in forma ei fizica, iar librarul ramane principalul promotor al acesteia. Relatia cu librarul poate naste subiecte infinite de conversatie, dar, mai ales, pastreaza intacta dorinta de a citi".

In fiecare miercuri din urmatoarele saptamani, mai multe personalitati din Romania isi vor arata calitatile de librar, la libraria Bizantina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.