Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua atentionari cod galben de ploi, ninsori si intensificari ale vantului, in perioada 19.11, ora 18.00 - 21.11, ora 12.00.

De miercuri de la ora 18.00 pana joi la ora 06.00 va ploua in jumatatea de est a tarii, iar in Dobrogea, Baragan si in estul si sudul Moldovei cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 40…50 l/mp. In a doua parte a noptii, in grupele nordice ale Carpatilor Orientali si zonele deluroase aferente precipitatiile vor fi predominant sub forma de lapovita si ninsoare.

Incepand de joi de la ora 06.00 pana vineri la ora 12.00 in Carpatii Orientali si Meridionali si in zonele deluroase aferente vor predomina ninsorile si local se va depune strat de zapada. In Moldova va ploua abundent in cursul zilei de joi, 20 noiembrie cand local se vor cumula peste 25 l/mp si izolat 40...50 l/mp, apoi precipitatiile vor deveni mixte si vor slabi in intensitate. Vantul va prezenta intensificari temporare in cea mai mare parte a tarii, dar cu viteze mai mari in regiunile estice unde vor fi rafale de peste 55 km/h, iar pe crestele montane va sufla cu 70...80 km/h, viscolind temporar ninsoarea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.