Andrew Nicoll, autorul romanelor "Daca citesti asta inseamna ca am murit" si "A fost odata ca niciodata", vine pentru prima data in Romania, unde va participa de joi pana sambata la intalniri cu cititorii si reprezentanti ai mass-media, in cadrul unui program organizat de ALLFA, informeaza editura.
Astfel, joi, de la ora 16.00, scriitorul va participa la o intalnire cu studentii Facultatii de Litere a Universitatii din Bucuresti, iar, de la ora 18.30, va avea loc o intalnire cu bloggeri la Cafe Verona. Vineri, de la ora 14.00, Andrew Nicoll va participa la o lansare, urmata de o sesiune de autografe, la Libraria St. O. Iosif din Brasov, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, Andrew Nicoll va participa sambata, de la ora 13.00, la Targul International Gaudeamus - Carte de invatatura, care va avea loc la Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti, in perioada 19 - 23 noiembrie.

Record la Targul de Carte Gaudeamus: 750 de evenimente editorial

Nascut in 1962, in Dundee, Scotia, Andrew Nicoll a fost silvicultor inainte sa-si faca o cariera in jurnalism. In prezent scrie articole politice pentru publicatia The Sun. A publicat proza scurta in numeroase reviste, printre care si New Writing Scotland, iar, in 2008, si-a facut debutul editorial cu romanul "The Good Mayor". Distins cu premiul Saltire pentru cel mai bun roman de debut al anului si tradus in douazeci de limbi, "The Good Mayor" l-a impus pe Andrew Nicoll in lumea literelor si a fost urmat de alte doua volume: "The Love and Death of Caterina" (2011) si "Daca citesti asta inseamna ca am murit/ If You're Reading This, I’m Already Dead" (2012; ALLFA, 2013).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.