Monitorul Oficial va tipari pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale 20,9 milioane buletine de vot, dintre care 800.000 vor fi trimise la sectiile de votare din strainatate.
"Pentru cel de-al doilea tur de scrutin, RA Monitorul Oficial tipareste 20.945.068 buletine de vot, dintre care 800.000 vor fi trimise la sectiile de votare din strainatate. Conform cererii inaintate de MAE, vor fi confectionate inca 400 stampile cu mentiunea Votat, pentru sectiile de votare din strainatate", se arata in comunicat, scrie MEDIAFAX.

Bugetul Ministerului Afacerilor Externe a fost majorat, marti, de Guvern cu 1,5 milioane lei, din Fondul de rezerva, pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale in strainatate, urmand sa fie asigurate mai multe stampile si cabine de vot, iar lista personalului sa fie suplimentata, a anuntat ministrul de resort, Teodor Melescanu, care a apreciat ca, prin masuri de fluidizare a procedurii de vot, va fi posibila cel putin o dublare a numarului persoanelor votante.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.