Afla cum va fi strea vremii luni si marti.
  • Luni
Regimul termic va fi caracterizat in continuare de valori mai ridicate decat ar fi normal in aceasta perioada din an in cea mai mare parte a tarii, dar in special in vest si in centru, la deal si la munte. In regiunile extracarpatice va fi nebulozitate joasa, stratiforma si local se va semnala ceata, izolat persistente si pe parcursul zilei si asociate cu burnita. In restul teritoriului cerul va fi variabil si doar izolat vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 11 si 21 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, spre -4 grade.
  • Marti
Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit in a doua decada a lunii noiembrie indeosebi in vestul si centrul tarii, la deal si la munte, unde cerul va fi variabil si doar in orele diminetilor vor fi conditii de ceata. In zonele joase din sud si din est, in special in prima parte a zilei si noaptea vor fi innorari si local ceata asociata izolat cu burnita, conditii in care valorile termice diurne vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta data. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 11 si 21 de grade, iar cele minime intre 3 si 13 grade, mai scazute in depresiuni, pana la -4 grade in cele din Carpatii Orientali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.