Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.
  • Sambata
Desi valorile termice diurne vor scadea usor in regiunile intracarpatice, vremea se va mentine mult mai calda decat in mod obisnuit in prima decada de noiembrie in majoritatea zonelor tarii. Cerul va fi mai mult noros, pe arii restranse va ploua slab in vestul si in sudul teritoriului, iar in est si in sud-est local va fi ceata asociata cu burnita, mai ales dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 10 si 20 de grade, iar cele minime intre 1 si 11 grade.
  • Duminica
Valorile termice vor continua sa scada usor, dar se vor mentine in marea lor majoritate mai ridicate decat cele climatologic specifice perioadei. In sudul si in estul tarii cerul va fi mai mult noros, local se va semnala ceata, iar pe arii restranse vor fi ploi slabe si burnite. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si doar ziua, izolat, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 19 grade, iar cele minime intre 0 si 10 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.