Bucurestenii care vor trece in perioada 10 - 14 noiembrie, intre orele 17.30 - 19.00, prin statiile de metrou Piata Unirii 1, Piata Unirii 2, Universitate si Piata Victoriei, vor fi martorii unor concerte de muzica clasica, sustinute pe peron de artisti de la Opera, dar si de studenti si masteranzi.

Organizatia nonguvernamentala Arta nu musca, cu sustinerea Metrorex, ofera bucurestenilor o saptamana de muzica clasica la metrou, in cele mai tranzitate patru statii, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Cei care vor calatori cu metroul, in perioada 10 - 14 noiembrie, se vor delecta cu o serie de concerte de muzica clasica, sustinute direct pe peron, de artisti de la Opera Nationala Bucuresti dar si de studenti si masteranzi ai Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, scrie MEDIAFAX.

Concertele vor fi acompaniate de momente inedite de grafica, desen, pictura, salsa, dans contemporan, dar si de balet clasic. De asemenea, va avea loc o expozitie foto speciala post proiect cu cele mai emotionante expresii ale participantilor la spectacole.

Festivalul de muzica clasica la metrou se afla la cea de-a treia editie. Arta nu musca este un demers socio-cultural din Romania, avand ca obiective incurajarea consumului de produse culturale si apropierea publicului de universul creativ si promovarea comunitatii de tineri artisti talentati, din diferite domenii, intr-o maniera cat mai actuala si neconventionala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.