Afla cum va fi starea vremii luni si marti.
  • Luni
Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii, totusi in regiunile extracarpatice valorile termice se vor mentine usor sub mediile climatologice specifice inceputului de noiembrie. Cerul va fi variabil, dar mai ales dimineata si noaptea va fi ceata, local in regiunile sudice si izolat in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 16 grade, cu cele mai ridicate valori in Dealurile de Vest; minimele termice se vor incadra, in general, intre -4 si 6 grade.
  • Marti
Vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca in aproape toata tara. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si ceata, in orele diminetii pe arii restranse in Oltenia, Muntenia si Moldova, iar noaptea local in regiunile extracarpatice. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in Moldova si Banat, precum si pe crestele montane. Valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice specifice inceputului de noiembrie, chiar usor mai ridicate in regiunile vestice si centrale, cu temperaturi maxime ce se vor incadra in general intre 9 si 17 grade. Minimele termice vor fi cuprinse intre -1 si 10 grade, mai scazute, spre -5 grade, in depresiunile Carpatilor Orientali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.