Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.
  • Sambata
Cerul va avea innorari temporare, iar in zonele joase va fi ceata asociata cu burnita, pe arii restranse dimineata si local noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Regimul termic va fi caracterizat de valori mai scazute decat mediile climatologice specifice inceputului de noiembrie, astfel ca cele maxime se vor incadra intre 6 grade in nordul Moldovei si 13 grade, izolat, in Banat si Oltenia, iar cele minime intre -5 si 4 grade.
  • Duminica
Valorile termice vor caracteriza o vreme usor mai rece decat in mod normal in regiunile extracarpatice si in zonele cu ceata persistenta din centrul tarii. In sudul si estul teritoriului local va fi nebulozitate stratiforma si cu totul izolat burnita, iar in rest cerul va fi variabil. In zonele joase, mai ales dimineata si noaptea, local se va semnala ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 7 si 14 grade, iar cele minime intre -5...-4 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 6 grade in Dealurile de Vest.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.