Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.
  • Sambata
Vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul precipitatiilor, dar va continua sa se raceasca in sud si est, unde va fi deosebit de rece. Cerul va fi variabil la senin, exceptand sudul si sud-vestul tarii, unde vor fi innorari si pe arii restranse ploi slabe. Vantul va continua sa prezinte intensificari sustinute in Muntenia, Dobrogea si pe crestele montane, cu rafale de peste 55...60 km/h. Spre sfarsitul intervalului izolat in zonele joase va fi ceata, asociata cu chiciura. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 grad in nordul Moldovei si 14 grade in nord-vest, iar minimele termice se vor situa intre -10 si 4 grade, mai scazute in estul Transilvaniei si nordul Moldovei.
  • Duminica
Vremea se va mentine rece pentru aceasta perioada, chiar deosebit de rece in regiunile extracarpatice si in depresiuni. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele innorari in extremitatea de sud si sud-est a tarii, unde izolat va ploua slab. In zonele joase, mai ales dimineata si noaptea, pe arii restranse se va semnala ceata sau nebulozitate stratiforma, posibil asociata cu chiciura. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane, iar pe parcursul zilei si in regiunile sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1...2 grade in nordul Moldovei si 13...14 grade in nord-vest, iar cele minime se vor incadra intre -8 si 2 grade, mai scazute in depresiuni, dar si mai ridicate in Dealurile de Vest si pe litoral.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.