Afla care va fi starea vremii luni si marti.
  • Luni
Vremea se va incalzi la nivelul intregii tari, mai semnificativ insa in regiunile estice si de sud-est. Cerul mai mult senin ziua, va avea unele innorari in cursul noptii in nordul tarii, unde insa doar pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 24 de grade, iar cele minime intre 4 si 13 grade, mai scazute in depresiuni. Dimineata si noaptea in zonele joase local se va semnala ceata.
  • Marti
In nordul, vestul si partial in centrul tarii, vor fi innorari temporare si pe arii relativ extinse va ploua in general slab. In restul teritoriului, vremea va fi predominant frumoasa, cerul va fi variabil, iar ploile slabe cantitativ se vor semnala cu totul izolat, noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a zilei pe crestele montane ale Carpatilor Orientali. Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua anterioara in regiunile nordice si de nord-est vor fi cuprinse intre 12 grade in nordul Moldovei si 24...25 de grade sudul extrem al Munteniei si Olteniei, iar cele minime se vor incadra intre 6 si 14 grade. Dimineata, in zonele joase de relief, izolat se va semnala ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.