Alianta Nord-Atlantica nu a constatat miscari masive si semnificative care sa confirme anuntul lui Putin privind retragerea a 17.600 de militari stationati de-a lungul frontierei cu Ucraina.

"Ne-ar fi placut sa salutam retragerea trupelor ruse de la frontiera cu Ucraina, pentru ca acest lucru ar fi fost un pas in directia cea buna. Dar, deocamdata, nu am observat miscari majore si semnificative de trupe", a precizat oficialul militar NATO, scrie MEDIAFAX.

Presedintele Vladimir Putin a ordonat retragerea trupelor ruse stationate la frontiera cu Ucraina. Potrivit Kremlinului, ordinul de retragere vizeaza 17.600 de militari implicati in ultimele in manevre in regiunea Rostov, situata in sudul Rusiei, in apropierea frontierei cu Ucraina.

"Exista in continuare o forta importanta si capabila, pozitionata la frontiera cu Ucraina; militarii si echipamentele grele trebuie retrasi", a subliniat oficialul NATO, cerand Rusiei sa inceteze sustinerea insurgentilor separatisti din estul Ucrainei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.