Mai multi politisti de la Sectia 3 au fost ridicati de la serviciu, miercuri, de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti si urmeaza sa fie audiati intr-un dosar in care sunt suspectati ca la alegerile europarlamentare ar fi batut alegatori, in sectia de politie.

Parchetul Tribunalului Bucuresti arata, intr-un comunicat de presa, ca politistii de la Sectia 3 sunt audiati intr-un dosar in care se fac cercetari pentru infractiunea de tortura, in legatura cu un incident electoral din 25 mai, cand au fost alegerile europarlamentare, scrie MEDIAFAX.

"In data de 25.05.2014, persoana vatamata C.D., in varsta de 63 de ani, a fost transportata cu ambulanta la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a fost internata avand urmatorul diagnostic: traumatism cranio-cerebral cu fractura mandibulara, ruptura splina - splenectomie, multiple fracturi costale. Din cercetarile efectuate pana la momentul actual, a reiesit faptul ca persoana vatamata a fost implicata intr-un incident electoral (in ziua mentionata avand loc alegerile pentru Parlamentul European), motiv pentru care a fost condusa la Sectia 3 Politie", au precizat procurorii.

Oficiali din Parchetul Tribunalului Bucuresti au declarat ca dosarul a fost deschis in urma unei sesizari depuse in urma cu cateva luni.

Politistii de la Sectia 3 suspectati in acest caz au fost ridicati de anchetatori in baza unor mandate de aducere si urmeaza sa fie audiati de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, care instrumenteaza cauza impreuna cu politisti de la Serviciul Omoruri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.