Presedintele Traian Basescu l-a decorat post-mortem pe psihiatrul Florin Tudose, care a incetat din viata duminica.

"In semn de apreciere deosebita pentru prestigioasa activitate medicala, pentru daruirea si abnegatia dovedite in calitate de profesor si publicist, domnul presedinte Traian Basescu a conferit post-mortem Ordinul National «Serviciul Credincios» - in grad de Cavaler profesorului universitar doctor Florin Tudose", se arata intr-un comunicat al Administratiei prezidentiale, scrie MEDIAFAX.

Conform sursei citate, decorarea a fost facuta la propunerea presedintelui Traian Basescu.

Psihiatrul Florin Tudose, in varsta de 62 de ani, a murit, duminica dupa-amiaza, in zona unei piete agroalimentare din localitatea Cosereni, judetul Ialomita, dupa ce a cazut la pamant in momentul in care a incercat sa urce in masina la scurt timp dupa ce facuse cateva cumparaturi. Florin Tudose se afla in evidentele medicilor de mai multi ani cu afectiuni medicale, el suferind de hipertensiune arteriala.

Florin Tudose era seful Clinicii de psihiatrie la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), profesor universitar si doctor in stiinte medicale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.