Afla cum va fi starea vremii luni si marti.
  • Luni
Vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal in aceasta perioada din an in aproape toata tara. Cerul va fi partial noros in sud-est si mai mult senin in rest, iar dimineata si noaptea, pe arii restranse, va fi ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17...18 grade pe litoral si 27 de grade, izolat, in regiunile intracarpatice, iar cele minime se vor situa intre 1 grad in depresiuni si 17 grade in Dealurile de Vest.
  • Marti
Vremea se va mentine predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in nord-vestul tarii, unde izolat, mai ales spre sfarsitul intervalului, va ploua slab. Indeosebi dimineata si noaptea, se va semnala ceata sau nebulozitate joasa, local in est si izolat in sud si centru. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade pe litoral si 27 de grade, izolat, in regiunile intracarpatice. Temperaturile minime se vor incadra intre 3 grade in depresiuni si 15...16 grade in Dealurile de Vest.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.