Procurorii fac 15 perchezitii in Constanta, fiind vizate 80 de firme, pentru evaziune si spalare de bani, dupa ce ar fi achizitionat fictiv diverse produse si servicii, printre suspecti fiind si un om de afaceri care in 2012 ar fi sponsorizat campania lui Nicusor Constantinescu, spun surse judiciare

Potrivit surselor citate, printre cele 80 de firme perchezitionate de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism sunt si unele de publicitate.

Cele aproximativ 80 de firme suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani ar fi achizitionat fictiv "de la produse textile pana la servicii de publicitate", au declarat pentru MEDIAFAX sursele judiciare.

Procurorii urmeaza sa duca la audieri patru persoane, pe numele carora au fost emise mandate de aducere. Printre acestea este si un om de afaceri care in 2012 ar fi sponsorizat campania electorala a lui Nicusor Constantinescu pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Constanta, au adaugat sursele citate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.