Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, restul de pedeapsa al unei femei condamnate la 3 ani de inchisoare pentru ca a furat un telefon dintr-o locuinta, decizia seful statului avand la baza motive umanitare, intrucat femeia este mama a sapte copii minori si sufera de afectiuni psihice.
Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale, presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere a Crinei Tanasa pentru restul ramas neexecutat din pedeapsa de 3 ani de inchisoare, aplicata pentru savarsirea infractiunii de violare de domiciliu, prevazuta de Art. 192 alin. (2) Cod penal, precum si a infractiunii de furt calificat, prevazuta de Art. 208 - 209 lit. a) Cod penal, dispusa prin sentinta penala nr. 456/21.05.2002 a Judecatoriei Strehaia (judetul Mehedinti), pentru ca a sustras un telefon mobil dintr-o locuinta, scrie MEDIAFAX.

"Decizia domnului presedinte Traian Basescu are la baza motive umanitare. Doamna Crina Tanasa este mama a sapte copii cu varste cuprinse intre 2 si 12 ani si sufera de afectiuni psihice", mai precizeaza sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.