Afla cum va fi starea vremii luni si marti.
  • Luni
Vremea se va incalzi usor, devenind normala din punct de vedere termic pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 grade pe litoral si in depresiuni si 22...23 de grade, local, in zonele de campie si podis, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 2 si 12 grade. Spre sfarsitul intervalului izolat va fi ceata.
  • Marti
Vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari noaptea in nord-estul tarii, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 de grade in Dealurile de Vest si in depresiuni si 25...26 de grade, izolat, in regiunile extracarpatice, iar cele minime se vor incadra intre 5 si 13 grade, mai scazute in depresiuni spre 1...2 grade, dar si usor mai ridicate pe litoral, spre 15...16 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase, izolat, va fi ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.