Mai multi oameni, dintre care 6 copii au fost raniti in judetul Arges dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tir.

Opt persoane, intre care sase copii, au fost ranite, duminica, in urma unui accident produs in judetul Arges, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren, la o trecere de cale ferata de pe un drum comunal, transmite MEDIAFAX.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Arges, Madalin Zamfir, accidentul a avut loc pe un drum comunal, la o trecere la nivel cu calea ferata fara bariere, semnalizata cu indicatoare. Conform surse citate, un barbat de 34 de ani aflat la volanul unei masini care se indrepta dinspre localitatea Titesti spre DN 73 C nu a oprit la trecerea de cale ferata, autoturismul fiind lovit de un tren de persoane care circula de la Pitesti catre Campulung.

In urma impactului, au fost raniti sase copii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani aflati in masina, precum si soferul si un alt pasager. Toti cei opt raniti au fost preluati de ambulante, copiii fiind dusi la Spitalul de Pediatrie din Pitesti, iar adultii la Spitalul Judetean. Reprezentantul Politiei Arges a precizat ca primele date arata ca niciunul din cei opt raniti nu este in stare foarte grava si ca Politia asteapta rezultatele investigatiilor medicale in privinta celor opt victime.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.