Procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 l-au audiat, joi, pe Adrian Sobaru si au formulat pe numele acestuia propunere de arestare preventiva pentru distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice, acesta urmand sa fie dus la instanta.

Avocatul lui Adrian Sobaru a declarat, la iesirea din sediul Parchetului Judecatoriei Sectorului 1, ca procurorii au formulat propunere de arestare preventiva a clientului sau, retinut in urma cu o zi de catre politisti, pentru distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce a rupt cu masina o bariera de acces de la sediul Guvernului. Acesta a precizat ca Adrian Sobaru va fi prezentat joi unui judecator de drepturi si libertati, care va decide daca pe numele lui va fi emis un mandat de arestare preventiva sau o alta masura, scrie MEDIAFAX.

Angajatul TVR Adrian Sobaru a fost scos din sediul Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 in jurul orei 13.15, dupa ce a fost audiat de procurori timp de aproximativ patru ore. Intrebat de ce a recurs la acel gest si ce il nemultumeste, Sobaru a raspuns: "Imi iubesc tara". El nu a facut alte declaratii, inainte de a fi urcat de anchetatori in masina, pentru a fi dus la instanta.

Angajatul TVR Adrian Sobaru, care in 2010 s-a aruncat de la balconul salii de plen a Parlamentului intr-o tentativa de sinucidere in semn de protest, a intrat miercuri cu masina in poarta de la Palatul Victoria. Dupa ce a rupt bariera, Sobaru a intrat cu masina in curtea Palatului Victoria, unde a mai mers cateva zeci de metri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.