O noua avertizare cod galben de ploi insemnate cantitativ, valabila de luni de la ora 11.00 pana marti la ora 09.00 a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie.

In cursul zilei de luni, 22 septembrie si in noaptea de luni spre marti, in sudul Banatului, zona Carpatilor Occidentali, Maramures si nordul Moldovei va ploua si se vor cumula cantitati de apa ce vor depasi local 20...25 l/mp si izolat 40...50 l/mp, informeaza MEDIAFAX.

Marti, 23 septembrie si in noaptea de marti spre miercuri, va ploua pe arii extinse in sud-estul tarii si in zona montana. Cantitatile de apa vor depasi local 20...25 l/mp si izolat 30...40 l/mp. Vantul se va intensifica mai ales in regiunile extracarpatice si la munte, unde vor fi rafale de 60-70 km/h, iar temperatura aerului va scadea accentuat in toate regiunile. In zona montana inalta, izolat si trecator, precipitatiile vor fi mixte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.