Administratia Strazilor Bucuresti vrea sa contracteze servicii de mentenanta, reparatii si modernizare a instalatiilor si echipamentelor pentru managementul traficului rutier in Capitala, valoarea proiectului fiind estimata la 71,1 milioane lei (16,1 milioane euro), inclusiv TVA.

Proiectul vizeaza asigurarea functionarii optime a instalatiilor de semaforizare amplasate in Bucuresti, iar serviciile vor fi contractate printr-un acord-cadru cu o durata de trei ani, finantat din bugetul local, potrivit unui anunt al autoritatii contractante, scrie MEDIAFAX.

Contractul, estimat la 57,3 milioane lei fara TVA, presupune si instalarea de echipamente video, de comunicatii si de procesare a informatiilor.

Furnizorii acestor servicii vor fi selectati prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost stabilit la 20 octombrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.