Premierul a postat pe Facebook, o lista a cartilor care i-au placut in mod deosebit, provocandu-l pe presedintele Traian Basescu sa faca la fel.
"Am acceptat provocarea jurnalistului Costi Rogozanu (nu a fost deloc absurda!) de a nominaliza cateva carti pe care le consider foarte valoroase si care mi-au placut foarte mult", scrie premierul intr-o postare pe contul sau de Facebook.

Victor Ponta a enumerat 12 titluri de carte si 11 autori

Tilurile enumerate sunt: Umberto Eco - Baudolino, Mika Waltari - Amantii din Bizant, Mario Vargas Llosa - Pestele in apa si Matusa Julia si condeierul, James Clavell - Vartejul, Frederic Beigbeder - Iarta-ma, ajuta-ma!, John Darwin - After Tamerlane, Amin Maalouf - Stanca lui Tanios, Kissinger - Despre China, Marin Sorescu - Trei dinti din fata, Petru Dumitriu - Cronica de familie si Petre Salcudeanu - Biblioteca din Alexandria

La finalul postarii sale, Ponta il provoaca pe Traian Basescu: "Il provoc mai departe pe Traian Basescu - sa ne spuna daca a mai citit si altceva decat Levantul in ultimii ani!", mai scrie Ponta pe contul sau de Facebook. Recent, printre utilizatorii de Facebook a aparut un trend care consta in provocarea apropiatilor sa enumere cartile favorite si de a transmite mai departe provocarea. Pe de alta parte, romanul "Levantul" este una din cartile care ii plac presedintelui Basescu, potrivit chiar afirmatiilor sefului statului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.